Új üzemcsarnokot épít a Titán Kft. a cég egyházasharaszti székhelyén

Helyi hírek

Csaknem 300 millió forintból technológiai fejlesztéseket szolgáló gépeket szerez be és egy 700 négyzetméteres üzemcsarnokot épít a fémszerkezetek gyártásával foglalkozó Titán Ipari, Javító, Karbantartó és Szolgáltató Kft. a társaság székhelyén, a Baranya megyei Egyházasharasztiban.

A magyar, családi tulajdonban lévő, több mint harminc embernek munkát biztosító cég az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) 208 millió forintos támogatásával és 90 millió forintos önerővel 2023 őszéig valósul meg a beruházás és a hozzá kapcsolódó technológiai fejlesztés.

Közleményük szerint a projekt eredményeként a vállalkozás kapacitása nagyságrendekkel megnő, az acél- és más fémszerkezeteket gyorsabban tudják legyártani, ennek köszönhetően pedig több megrendelést tudnak vállalni, így bevételeik 10-15 százalékkal nőhetnek.

A Titán Kft. közölte: 2020-ban 431 millió forintos nettó árbevétel mellett 106 millió forintos nyereséget ért el, míg egy évvel korábban 351 millió forintos bevétel mellett 72 millió forintos profitot szerzett.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük